top of page
Søk
  • Forfatterens bildeÅdne

Edge World har inngått samarbeid med Intelity

Oppdatert: 4. mai 2023


Intelity er et amerikansk selskap som i mange år har solgt ulike hardware og software til hoteller. De startet med ulike former for tablets som hjelper gjesten med å styre rommet, kan se menyer i restauranten, kan booke bord, eller kommunisere med resepsjonen. Nye tjenester har blitt lagt til denne løsningen hele tiden, blant annet casting av innhold.


Etterhvert lanserte de også et back-office system som gjorde at man kunne holde oversikt over alle henvendelsene fra gjestene. Både kommunikasjonen, ønsker, bookinger og eventuelle klager kom inn i samme system back-office. Her kunne man også legge inn arbeidslister for tekniskavdeling, nødvendig vedlikehold eller bytte av lyspærer eller ny fjernkontroll.Det siste de har lansert og som nå er live for mange hoteller er en web applikasjon (mobiltilpasset hotellside) som gjør at gjesten kan kommunisere direkte med hotellet, sjekke inn, lese aviser, bestille room-service, betale, bestille spabehandling, kjøpe varer i en digital butikk og mye mye mer.


Nettsiden tilpasses med din logo, font, og farger, og du kan selv administrere innholdet gjennom en såkalt CMS løsning. Løsningen finnes også som en egen app både iOS og android. Med appen kan man også bruke mobilen som nøkkel (nøkkelkortsystem må støtte Bluetooth), og dermed slippe å sjekke inn via resepsjonen om du ønsker det. Det også mulig å gjøre markedsføring om spesielle eventer, eller tilbud på hotellet til gjestene.


Videoen under viser bredden av hva plattformen til Intelity tilbyr, og vi gleder oss til å gjøre det mulig for mindre hoteller å få sin egen app for en lav månedlig betaling.- Dette samarbeidet er ganske unikt og spennende da dette kan rette seg til store og mindre hoteller, som ikke har kapasitet, mulighet eller evne til å investere store summer i å utvikle en egen app, forteller Ådne Skurdal.


En investering i en app med alle disse integrasjonene vil være utrolig kostbart om man i det hele tatt får det til.


- Med løsningen fra Intelity får de en løsning som har vært testet på mange hoteller, og som fungerer med en rekke systemer, og har integrasjoner mot flere relevante systemer som Opera, Oracle, Infor, Mews, Clock, Cenium, Assa Abloy, Salto, micros, Protel, StayNTouch, med mange flere, fortsetter han.


- Vi gleder oss til å tilby dette til hotellene i Norden, og tror kundene vil bli overrasket over hvor mye man får gjennom Intelity, avslutter han.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aksjesalg i Edge World

Sondre Prestegard har solgt aksjene i Edge World til sin mangeårige partner Ådne Skurdal. Sondre vil jobbe videre med investeringer og prosjekter i sitt SP Hospitality, mens Ådne vil videreutvikle Edg

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page