top of page
Søk
  • Forfatterens bildeÅdne

Edge World har overtatt leiekontrakten på K7 Hotel Oslo.


Fra 10. juni 2022 har Edge World driftet K7 Hotel Oslo, tidligere Saga Hotel Oslo Central. Hotellet ligger sentralt i kvadraturen, kort vei til alle severdigheter som Akershus festning, Nasjonalmuseet, Oslo Rådhus, og Operaen med mange flere.


Hotellet har totalt 64 rom, og er et såkalt hybridhotell med flest vanlige hotellrom, men også en del flersengsrom.


- Vi er glade for å endelig komme i gang med hotelldrift igjen etter et par års pause gjennom pandemien, forteller medeier og COO Ådne Skurdal.


Hotellet har en noe utradisjonell frokost gjennom daglige leveranser fra Åpent Bakeri.Rekordrask åpning

Det gikk bare 20 dager fra kontrakten ble signert til hotellet stod åpent til å ta imot gjester. Hotellet hadde vært stengt gjennom pandemien, og det måtte vaskes og gjøres litt vedlikehold. I tillegg måtte det rekrutteres ansatte.


- Det var gøy å oppleve at stillingene vi la ut var ettertraktet, og for stillingene vi lyste ut fikk vi totalt 150 søkere, og fikk på plass et fint team på rekordtid. Noen med erfaring fra hotell, og noen fra annen servicebransje, og noen som første jobb etter skole, fortsetter Ådne.


Hotellet ble bygget opp med nytt hotellsystem i forbindelse med åpningen.


- Vi valgte Mews som leverandør av Property Management System (PMS) etter en lang prosess gjennom pandemien, hvor vi testet og sjekket mange ulike systemer, og satte ved hjelp av våre venner i RevMAX opp systemet på rekordtid, forteller han.


Dette bidro til kortere opplæring av de ansatte enn andre mer tradisjonelle hotellsystemer, og vi liker at den gjør at man sparer mye tid til sjekkinn ved at gjesten kan fylle ut mye informasjon før ankomst.


Fremleiekontrakt med Ragde Eiendom

Ragde Eiendom bidro til en veldig god prosess rundt signeringen av fremleiekontrakt og oppfølgingen av oss i forbindelse med gjenåpningen av hotellet.


- Det er trygt og godt å ha en god motpart som ga oss mulighet til å komme i gang med hotelldrift igjen etter noen års pause, og ser frem til et godt samarbeid, avslutter Ådne.


Avtalen med Ragde går over 18 måneder til desember 2023.
22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aksjesalg i Edge World

Sondre Prestegard har solgt aksjene i Edge World til sin mangeårige partner Ådne Skurdal. Sondre vil jobbe videre med investeringer og prosjekter i sitt SP Hospitality, mens Ådne vil videreutvikle Edg

コメント


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page