top of page
Søk
  • Forfatterens bildeÅdne

Pressemelding: KG7Spill, overnatting og underholdning - Renovert bygg sparker fra seg i Kvadraturen.


KG7-bygget i Kongens gate 7 har nå gleden av å kunngjøre sin gjenåpning for publikum. Etter grundig renovering ser to nye spennende konsepter dagens lys i denne ærverdige gården, beliggende kun et steinkast fra Hansketorvet. Gårdeier er Anthon Eiendom som i utviklingen av bygget har inngått avtaler med hotellselskapet Edge World og utelivsaktøren Skagstindgruppen. Edge World skal drive videre et effektivt byhotell i bygget, og Skagstindgruppen lanserer et helt nytt og innovativt utelivskonsept, kalt Spilloteket.

- Vår ambisjon for KG7-bygget er å skape et pulserende bygg som er levende til alle døgnets tider, utstråler en internasjonal følelse, og leverer høy kvalitet i alle ledd – samtidig som det beholder en avslappet og folkelig atmosfære. Det var derfor en glede da vi kom i kontakt med eierne av Spilloteket, og de presenterte sine ambisjoner og ideer.” Forklarer utviklingsdirektør Fredrik W. Baumann i Anthon Eiendom.  

 

Norges første brettspillbar åpner dørene i 1. og U. etasjen

 - Med sitt omfattende utvalg på over 1000 brettspill, som spenner over alle tenkelige sjangre, er Spilloteket stolt over å introdusere seg selv som Norges fremste destinasjon for brettspillentusiaster, og et nytt sosialt treffpunkt midt i Oslo sentrum. De besøkende kan forvente seg en helt unik verden med brettspill, presentert i en varm, unik atmosfære med to store barer, enkel servering og mange overraskelser, sier daglig leder Morten Guldvik i Skagstindgruppen.

 
Inspirasjon fra Danmark

Spilloteket er inspirert av brettspillbarenes suksess i København, hvor gjester fra alle livets hjørner - uavhengig av alder eller nasjonalitet - samles for å spille, diskutere og konkurrere.

- Spilloteket i Kongens gate blir et nytt og friskt pust på den norske utelivsscenen, forteller Guldvik.

- Dette konseptet er kanskje nytt for nordmenn, men vi er overbevist om at det vil appellere til både spillelskere og Ola Nordmann. Vi har inngått et strategisk samarbeid med Outland for å sikre volum og bredde, og jeg er stolt over å presentere et team bestående av en unik blanding av talentfulle bartendere og lidenskapelige brettspillentusiaster, alle med en visjon om å gjøre brettspill tilgjengelig for alle, sier daglig leder på Spilloteket, Bjørn Arne Odden.Byhotell og brettspillbar, vegg i vegg

Spilloteket er plassert i samme bygning som byhotellet K7 Hotel Oslo, som også åpner dørene til nyrenoverte lokaler. Hotellet har tidligere vært driftet som Saga Hotel Oslo Central og hotellet er et såkalt hybridhotell som tilbyr både flotte hotellrom, og flersengsrom for de som ønsker rimeligere overnatting sentralt i Oslo sentrum. Hotellet har fått en ny kompakt og innholdsrik lobby hvor man både kan sjekke inn og ut, samt kjøpe frokost, bakevarer, snacks og ulike typer drikke.

- Hotellet har en stor andel utenlandske gjester som ønsker sentral, rimelig og komfortabel overnatting. Gleden var derfor stor når vi forstod hvilket konsept Skagtindgruppen skulle etablere i våre nabolokaler. Det er nok mange av våre gjester som også blir Spillotektes gjester når de ser hva som tilbys i de flotte lokalene, og mengden spill er jo eventyrlig, sier styreleder og eier Ådne Skurdal.- Gårdeier Anthon Eiendom skal også ha ros for å finne to så komplementære servicetilbud, og legge til rette for at vi kan fungere som gode naboer i et sentralt og pulserende bygg. Spesielt vil jeg trekke frem den flotte bakgården, og at arealet er åpnet opp slik at vi kan se inn til hverandre. Vi gleder oss til å fylle huset opp med fornøyde gjester, avslutter han.  


- Nå er vi klare for åpning fredag 5. april og kan ønske velkommen til Spilloteket og K7 Hotel Oslo – hvor spillglede og sosial hygge møtes.

 

*** 

Adresse: Kongens gate 7Åpningsdag: 5. april 2024

Pressekontakt K7 Hotel Oslo: Ådne Skurdal, adne@edgehospitality.no  

Pressekontakt Anthon Eiendom: Fredrik Baumann, fb@anthoneiendom.no  

Pressekontakt Spilloteket: Lisa Mehre Ystgaard, lisa@scopecreatives.com  29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aksjesalg i Edge World

Sondre Prestegard har solgt aksjene i Edge World til sin mangeårige partner Ådne Skurdal. Sondre vil jobbe videre med investeringer og prosjekter i sitt SP Hospitality, mens Ådne vil videreutvikle Edg

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page